Multimedia Centre onderdeel van Fury Trading is een allround online multimedia shop waar u terecht kunt voor al u multimediale oplossingen.

De Online Multimedia Shop

Multimedia Centre onderdeel van Fury Trading is een allround online multimedia shop waar u terecht kunt voor al u multimediale oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in telefonie, accessoires, alarm en beveiligingssystemen, gadgets, tv en audio oplossingen.

Tevens zijn wij een installatiebedrijf als het gaat om camera beveiligingssystemen en het aansluiten van alarmsystemen. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waarbij servicegerichtheid, kwaliteit en de klant centraal staat.

Waarom Multimedia Centre?

Door onze brede assortiment en producten kunnen wij een brede groep klanten helpen bij al hun vraagstukken. Een adres voor al uw multimediale oplossingen. Of u nu een nieuwe telefoon nodig heeft, of een digitale receiver voor uw televisie, wij helpen u graag daarbij. Wij beschikken over de juiste vakmensen en deskundigheid. Wij werken uitsluitend met kwaliteit producten en gerenommeerde merken. Kwaliteit snelle service en betrouwbaarheid mag u dan ook van ons altijd verwachten. Wij gaan discreet met uw eigendommen om en waarborgen altijd uw privacy. Wij bieden tevens garantie op onze verkochte producten.